BEHANDLINGER

BEHANDLINGER

Massage & Wellness

YOGA MASSAGE

 

Hård, professionel lindring af ømme muskler og led. En kombination af fysioterapi fra Vesten og Yoga fra Østen. Æteriske olier og massageteknik afhjælper de spændinger som ophobes i nakke, skuldre og ryg ved hjælp af yoga-stræk. En afslappende terapi med fokus på ryg, lemmer og iskiasnerver.

FOD MASSAGE

 

Thai Fod Massage er godt for blodomløbet og for stimuleringen af kroppens indre organer. Der trykkes på en række punkter på fødderne. Forskellige organer påvirkes og styrkes, hvilket er godt til at skabe balance i kroppen.

GRAVID ØKOLOGISK MASSAGE

 

Blid massage med økologisk olie som løsner op og lindrer de - til tider generende forandringer som en graviditet medfører. Vi har en specialbriks til gravide udskæring til den voksende mave. Derfor kan vi, under hele graviditeten, tilbyde lindrende massage under afslappende forhold. Du kan naturligvis nyde mange andre former for massage, ansigts og voksbehandling, selvom du er gravid.

PAR MASSAGE

 

Ren velvære for 2 personer.

Vælg mellem:

 

Oliemassage - Thaimassage

Fod massage - Aromaterapi 

BØRN (3-16 ÅR)

 

Blid massage til børn har også behov for afslapning og velvære Behagelig oliemassage med let tryk, løsner spændingerne op i kroppen Efter behandling tilbydes vand og frugt. Det er en dejlig og sund måde af slappe af på.

HOVED - NAKKE - SKULDER

 

Med en hoved, nakke & skulder  behandling, kan du få behandling for et konkret problem, og du kan komme og opleve en afslappende og forfriskende massage, som giver ren velvære og ny energi til at klare dagligdagen.

OLIE MASSAGE

 

Massagen fjerner træthed, og forøger klientens daglige energi, som hjælper hvad enten klienten har en skade i forbindelse med sport, stress i forbindelse med en travl hverdag, hvis klienten har ondt i ryggen, skuldre, nakken, ben, arme, osv., får det klientens muskler at slappe af.

AROMATERAPI MASSAGE

 

Aromamassage, blid rensende massage med forskellige elementære æteriske olier. kan hjælpe på nervøse lidelser, angst og uro, depression og negativitet og problemer i forhold til andre. I mange tilfælde opleves også en forbedring af personens selvtillid.

VARMETERAPI MASSAGE

 

Genopbyggende massage med vores egen varme olie og helende cremer.

Varmen fra stenene afslapper muskelvæv med større effekt end mange andre massageformer og du vil derfor opnå en følelsen af ny energi.

TEENAGER ANSIGTBEHANDLING (13-19 ÅR)

 

Teenagere har ofte ekstra mange urenheder og bumser på huden. Vores teenager ansigtsbehandling er for dig mellem 13-19 år, som har brug for en dybderensende behandling. Komplet massage af ansigt, samt nakke og skuldre. Derefter en behagelig godgørende maske, så rødmen hurtigt fortager sig.

Klinik:

Velling Kirkeby 19

6950 Ringkøbing

Kontakt:

Telf.: 50 13 27 99 + 52 52 89 21

E-mail: panisara2517@hotmail.com

Åbningstider:

Mandag - Fredag: 9.00 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 19.00

Søndag lukket