BEHANDLINGER

Massage & Wellness

YOGA MASSAGE

 

Hård, professionel lindring af ømme muskler og led. En kombination af fysioterapi fra Vesten og yoga fra Østen. Æteriske olier og massageteknik afhjælper de spændinger, som ophobes i nakke, skuldre og ryg ved hjælp af yoga-stræk. En afslappende terapi med fokus på ryg, lemmer og iskiasnerver.

FOD MASSAGE

 

Thai Fod Massage er godt for blodomløbet og for stimulering af kroppens indre organer. Der trykkes på en række punkter på fødderne, hvorved forskellige organer påvirkes og styrkes, hvilket er godt til at skabe balance i kroppen.

GRAVID ØKOLOGISK MASSAGE

 

Blid massage med økologisk olie som løsner op og lindrer de til tider generende forandringer, som en graviditet medfører. Vi har en special briks med  udskæring til den voksende mave. Derfor kan vi, under hele graviditeten, tilbyde lindrende massage under afslappede forhold. Du kan naturligvis nyde mange andre former for massage, ansigts- og voks-behandling, selvom du er gravid.

PAR MASSAGE

 

Ren velvære for 2 personer.

Vælg mellem:

 

Oliemassage - Thaimassage

Fod massage - Aromaterapi 

BØRN (3-16 ÅR)

 

Børn har også behov for afslapning og velvære. Der gives en blid oliemassage med let tryk, der løsner spændingerne op i kroppen. Efter behandlingen tilbydes vand og frugt. Det er en dejlig og sund måde af slappe af på.

VARMETERAPI MASSAGE - HOT STONE

 

Genopbyggende massage med vores egen varme olie og helende cremer.

Varmen fra stenene afslapper muskelvæv med større effekt end mange andre massageformer, og du vil derfor opnå en følelsen af ny energi.

TRADITIONEL THAIMASSAGE

 

Oprindeligt blev denne massageform udviklet langt ude i de Thailandske landby-samfund, hvor adgangen til ’læger’ ofte var uden for rækkevidde.


Så man fandt ud af nogle gode og meget virksomme metoder til at fjerne forskellige former for smerter.


Traditionel thailandsk massage bruger ingen lotion eller olier, og modtageren forbliver påklædt under en behandling.


I stedet for at gnide på musklerne bliver kroppen komprimeret, trukket, strakt og rokket i yoga-lignende positioner, der kombineres med dybt statisk og rytmisk tryk.

HOVED, RYG, NAKKE OG SKULDER

 

Med en Hoved, Ryg, Nakke og Skulder behandling kan du få behandling for et konkret problem, og du kan komme og opleve en afslappende og forfriskende massage, som giver ren velvære og ny energi til at klare dagligdagen.

OLIE MASSAGE

 

Massagen fjerner træthed og forøger din daglige energi, hvad enten du har en skade i forbindelse med sport, stress i forbindelse med en travl hverdag, eller hvis du har ondt i ryggen, skuldre, nakken, ben, arme, osv.. Massagen får dine muskler at slappe af.

AROMATERAPI MASSAGE

 

Aromamassage er en blid massage, hvor der bruges forskellige elementære æteriske olier, der kan hjælpe på nervøse lidelser, angst og uro, depression og negativitet. I mange tilfælde opleves også en forbedring af personens selvtillid.

SPORTS MASSAGE

 

Dette er en dybdegående massage, der kan genopbygge din krop efter en overbelastning, eller den kan bruges som en forebyggende behandling, inden du skal ud på din næste udfordring.


Det skal understreges, at massagen er meget hård og ikke velegnet for alle.